Tuleva äiti paljasti vauvan sukupuolen yllättävällä tavalla – tatuointi aviomiehen nilkkaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet vanhemmat paljastavat tulevan lapsen sukupuolen läheisilleen niin kutsuttujen gender reveal -juhlien merkeissä. Eräs amerikkalaispariskunta päätti tehdä sen kuitenkin taatusti epätyypillisellä tavalla.

Philadelphian Mechanicsburgissa asuvat Sarah Stonebaker ja Kyle Devaney paljastivat tulevan lapsen sukupuolen tatuoinnin muodossa. Sarah tarttui tatuointikoneeseen ensimmäistä kertaa elämässään, ja kirjoitti vauvan sukupuolen Kylen nilkkaan.

Sarah oli hermostunut tehdessään ensimmäistä tatuointiaan. Lopulta hän kuitenkin onnistui kirjoittamaan vastauksen miehen nilkkaan. Sarah paljasti odottavansa poikaa, mikä oli selkeästi Kylen mieleen.

Alun perin tarkoituksena oli, että Kylen omistamassa liikkeessä työskennellyt tatuoija olisi kirjoittanut sukupuolen pariskunnan ihoille. Sarah ei voinut olla tatuoitavana raskauden vuoksi. Niinpä pariskunnan täytyi keksiä toisenlainen tapa, ja lopulta nainen päätti itse kokeilla tatuoimista.

– Se ei ole parhaiten tehty näkemäni tatuonti, mutta se on ehdottomasi yksi suosikeistani, Kyle Devaney kuvaili Inside Edition -sivuston mukaan.