Tyttö katsoi lastenelokuvaa – eläytyi suloisesti mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten piirretyt voivat sisältää hyvinkin tunteita herättäviä ja koskettavia tarinoita, jotka liikuttavat sekä lapsia että aikuisia. Nyt eräs perheenäiti on kuvannut videolle miten hänen pieni tyttärensä eläytyy täysin piirretyn vietäväksi.

Perheenäiti on kuvannut videolle tilanteen, jossa hän on huomannut pikkutyttönsä käyvän todella tunteelliseksi katsoessaan olohuoneessa lastenelokuvaa. Animaatiossa dinosaurus on pudonnut kalliolta alas, mikä on saanut tytön silmät kostumaan.

Videolla näemme, miten pieni tyttö on täysin tarinan vietävissä. On todella suloista miten hän alkaa herkistymään kun dinosaurus loukkaantuu. Vaikka dinosaurus selviää, tyttö on yhä surullinen. Äidin kysyessä pikkuiselta miksi hän itkee vieläkin tyttö vastaa suloisesti: ”Dinosaurus kaipaa äitiään”: