Estoton asuvalinta! Alessandra yhdisti bikinit ja iltapuvun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio nähtiin taannoin juhlimassa Coachella Valley Music and Arts -festivaaleilla. Kaunotar nähtiin myös kuvissa, joissa hän valmistautui festariviikonloppuun. Sittemmin hän on lomaillut tyylikkäissä merkeissä ympäri maailmaa.

Nyt Alessandra Ambrosio kuvattiin Milanossa saapumassa amfAR Galan punaiselle matolle. Hänellä oli yllään upea hopeanhohtoinen iltapuku, jonka yläosaan oli selvästi otettu vaikutteita bikineistä, joten asu paljasti hieman tavallista enemmän paljasta pintaa.

36-vuotias Alessandra Ambrosio ilmoitti taannoin, että hän aikoo tavoitella uraa muotibisneksessä myös muuten kuin mallina. Hän on nimittäin lanseerannut markkinoille oman vaatebrändin ále by Alessandra.

Splash
Splash
Splash
Splash