”Maailmanloppu koittaa tänään lauantaina” – asiantuntijat tyrmäävät huijaukseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka astronomian tutkija David Meade väitti, että maailmanloppu tulisi 23. syyskuuta, eli tänään. Hänen mukaansa mystinen Nibiru-planeetta törmäisi tänään maapalloon. Meade perustelee väitettään sillä, että maapallon lopun ajat alkavat hänen mukaansa 33 päivää äskettäin tapahtuneen auringonpimennyksen jälkeen.

Tutkijan mukaan planeettamme ei tuhoudu hetkessä, vaan tästä päivästä alkaen ihmiskunta kärsii ilmestyskirjassa ennustetuista katastrofeista ennenäkemättömällä volyymilla. Asiantuntijat ovat kuitenkin lytänneet miehen puheet suoralta kädeltä huijauksena ja pelotteluna. Muun muassa NASA on tuominnut David Meaden ennustukset.

Astronomien mukaan maapalloa uhkaava Nibiru olisi jo paikannettu ja näkyvissä, mikäli siitä olisi fyysistä uhkaa maapallolle. Muun muassa Yhdysvaltain avaruushallinnon vanhempi avaruustutkija David Morrison kertoo, että Nibirua ei ole edes olemassa. Sen sijaan ihmiskunnan kannattaa kiinnittää enemmän huomiota maapallon hyvinvointiin, jotta kauhuskenaariot ja ympäristön ylenpalttinen tuhoaminen loppuisi, The Washington Post uutisoi.