Maailmanloppua lauantaiksi povannut perui puheensa – muutti nyt ennustustaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka astronomian tutkija David Meade väitti, että maailmanloppu tulisi tänään 23. syyskuuta. Hänen mukaansa mystinen Nibiru-planeetta törmäisi maapalloon 33 päivää äskettäin tapahtuneen auringonpimennyksen jälkeen. Nyt mies on perunut puheensa, kun maailmanloppua ei näkynytkään.

Meaden mukaan tämä päivä on lähtölaukaus viikkojen aikana toteutuvalle tapahtumasarjalle.

– Maailmanloppu ei olekaan tulossa, mutta maailman sellaisena kuin me sen tunnemme on loppumassa. Lokakuun alusta lähtien merkittävä osa maailmaa muuttuu toisenlaiseksi, David Meade kertoi The Washington Post -lehdelle.

NASA on kertonut, että planeettaa X, eli Nibirua, ei ole sen tietojen mukaan olemassa. Astronomien mukaan maapalloa uhkaava Nibiru olisi jo paikannettu ja näkyvissä, mikäli siitä olisi fyysistä uhkaa maapallolle.

Yhdysvaltain avaruushallinnon vanhempi avaruustutkija David Morrison kertoo, että Nibirua ei ole lainkaan olemassa. Hänen mukaansa ihmiskunnan kannattaa kiinnittää enemmän huomiota maapallon hyvinvointiin, jotta kauhuskenaariot ja ympäristön ylenpalttinen tuhoaminen loppuisi.