Ranskanbulldoggi peitteli isäntänsä – haki päiväpeiton toisesta huoneesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ranskanbulldoggi on koirarotuna täydellinen lemmikiksi. Se on seurallinen ja rakastaa omistajiensa miellyttämistä. Nyt videolla nähdään tästä jälleen yksi hellyttävä todiste, kun valloittava ranskanbulldoggi hakee omistajalleen peiton toisesta huoneesta.

YouTube-videolla nähdään miten suloisesti valkoinen ranskanbulldoggi huolehtii isännästään. Mies on ottanut sohvalla hyvän makuuasennon ja käynyt päiväunille, jolloin koira on päättänyt olla miehelle avuksi ja hakea hänelle toisesta huoneesta päiväpeiton.

Kaksiosaisella videolla nähdään miten koira tuo aluksi päiväpeiton toisesta huoneesta miehen luo. Sitten koira hyppää peitto suussaan sohvalle ja alkaa peittelemään miestä. Näin hyödyllinen taito tulisi opettaa jokaiselle lemmikille.