Rosie Huntington-Whiteley sai juuri pojan – poseerasi jo vatsa paljaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

30-vuotias brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelemisestä. Vaalea mallikaunotar on myös näytellyt ja ollut mukana muun muassa vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

Jason Stathamin kanssa jo kuuden vuoden ajan seurustellut kaunotar sai 24. kesäkuuta esikoisensa. Poika sai nimekseen Jack Oscar Statham, ja perhe tuntuu hehkuvan ihanaa onnea ja vauvantuoksuista arkea tällä hetkellä.

Rosie Huntington-Whiteley julkaisi nyt kolme kuukautta vauvan syntymän jälkeen itsestään ensimmäiset kuvat, joissa nähdään miten upeassa kunnossa mallikaunotar on jo nyt. Kuvissa nainen rentoutuu sohvalla pyjamahousuissaan ja esittelee paljasta kiinteää vatsaansa, joka näyttää hyvin erilaiselta kuin monen muun kolme kuukautta sitten synnyttäneen.

Our little man arrived! Jack Oscar Statham – 8.8lbs on Saturday June 24th. 👼🏼❤️

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

horizontal phoners w/ @ugg

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on