Tähtien kunto-ohjaajan neuvo: Herkkuja vain kolme kertaa viikossa!

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kunto-ohjaaja Tegan Haining on suunnitellut treenejä muun muassa David Beckhamille ja Lara Stonelle. Nyt hän paljasti parhaat terveysvinkkinsä, jotka jokaisen tulisi sisällyttää omaan ruokavalioonsa ja treeneihinsä.

Haining kertoi Daily Mail -sivustolle, että ihmisten tulisi ajatella ruokaa ja kuntoilua kokonaisuutena, jossa kumpikin osa-alue ovat yhtä tärkeässä asemassa. Treenien suhteen ihmisten tulisi haastaa kehoaan raskaalla voimaharjoittelulla, minkä lisäksi rasvanpolton tehostamiseksi kannattaisi tehdä vielä kovasykkeisiä interval-treenejä.

Tegan Haining neuvoo rajoittamaan herkkujen syömisen viikossa vain kolmeen kertaan mikäli henkilö haluaa pudottaa painoaan. Jokaisen tulisi kiinnittää huomiotaan myös siihen, että oma ruokavalio sisältää päivittäin esimerkiksi hyviä rasvoja, lehtivihreää, mustikoita ja valkosipulia, koska ne kaikki poistavat kehosta tulehduksia, jotka puolestaan sitovat rasvaa tiukemmin ja sairastuttavat ihmisiä.