Tullimies huomasi jotain karvaista miehen jalkojen välissä – teki päivän hyvän työn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Meksikon ja Yhdysvaltojen rajalla tehtiin eilen takavarikko, joka pelasti mahdollisesti tiikerinpennun hengen. Otay Mesan tullimiehet olivat tarkkana, kun 18-vuotiaan Luis Euodoro Valencian ohjastama Chevrolet Camaro ylitti rajan kyydissään 21-vuotias Eriberto Paniagua. Matkustajan jalkojen välissä pilkotti jotain karvaista, mikä kiinnitti tullivirkailijan huomion.

Mies kertoi, että hänellä oli mukanaan kissa, mutta tarkemmassa tarkastelussa selvisi millaisesta kissaeläimestä oli todellisuudessa kyse. Nuori mies oli nimittäin salakuljettamassa Yhdysvaltoihin nuorta tiikerinpentua.

Viranomaisille mies kertoi aikovansa pitää pennun lemmikkinään, mutta tarkoituksena oli mahdollisesti myydä pentu. Miehet otettiin kiinni ja he kiistävät syyllistyneensä rikokseen. Tapausta käsitellään oikeudessa lokakuussa. Tiikerinpentu on parhaillaan hoidettavana San Diegon safaripuistossa.