Aamupalakone valmistaa pekonit ja keittää kahvit

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Markkinoilla on runsaasti laitteita ja kodinkoneita, joita ihmiset eivät edes tienneet tarvitsevansa. Esimerkkinä mainittakoon Nostalgia-niminen kone, jonka avulla voi valmistaa kaiken tarvittavan aamupalalle. Retrotyylinen 3-in-1 -laite on varustettu uunilla, paistoalustalla ja kahvinkeittimellä.

Punainen kodinkone on nyt alennuksessa, ja sen voi tilata kotiinsa 56 eurolla. Toki aamupalat voi valmistaa edelleen perinteiseen tyyliin, mutta Nostalgia sopii esimerkiksi asuntovaunuun tai mökille lisävarusteeksi.

Koneessa oleva kahvinkeitin valmistaa kerralla neljä kuppia piristävää juomaa. Uuniin mahtuu neljä palaa paahtoleipää siksi aikaa, kun paistaa kananmunat ja lihat levyllä. Jos ei muuta, niin kone saa aikaan varmasti ihmettelyä ja keskustelua.

Amazon