Harvinainen näky – kissa nauttii pesemisestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat kissat eivät pidä vedestä, minkä vuoksi sen varaan joutuminen saakin ne kauhistumaan. Pelkät kylpyhetket saavat monet kissat hyppäämään altaasta hätääntyneinä pois, mutta toisinaan löytyy kuitenkin myös iloisesti kylpeviä kissoja.

Milo-niminen kissa on juuri tällainen poikkeus. Kissa nauttii sen ja omistajan yhteisistä kylpyhetkistä aina kun omistaja päättää pestä kissan. Moni muu kissa laittaisi ihmiselle kampoihin, mutta Milo tekee mielellään omistajansa kanssa yhteistyötä pesuhetkellä.

Kissan omalle Milo the Munchkin Cat -kanavalle on julkaistu suloinen YouTube-video, jossa nähdään miten rauhallisesti Milo istuskelee tiskialtaassa, jonne on laskettu kylpyvesi. Omistaja saa pestä Miloa kaikessa rauhassa kissan nauttiessa siitä, että se saa huomiota, rapsutuksia ja tulee samalla puhtaaksi.