Joogaa harrastavat parhaita tyttöystäviä – nämä vetoavat miehiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jooga on nykyisin suositumpaa kuin koskaan aikaisemmin Suomessa. Joogatunteja järjestetään jokaisessa kaupungissa ja kylässä, eikä harrastuksesta saatuja hyötyjä voi väheksyä. Joogaa harrastava nainen saattaa olla myös parempi tyttöystävä tai vaimo.

Joogaavat naiset omaavat yleensä terveellisemmät elämäntavat. He saattavat olla keskimääräistä paremmassa kunnossa myös fyysisesti. Joogaa harrastaville kehittyy usein myös notkeutta, josta on hyötyä etenkin parisuhteessa – ainakin makuuhuoneen puolella. Joogan on tieteellisesti todistettu parantavan seksielämää tuoden siihen kokonaisvaltaista tyydytystä lisää, YourTango muistuttaa.

Jooga vaikuttaa myös naisten mielentilaan ja asenteisiin. He ovat usein rennompia ja rauhallisempia. Joogaa harrastavat neitokaiset osaavat yleensä pitää elämänsä eri osa-alueet harmoniassa ja tasapainossa. Mikä parhainta, joogaavat naiset päästävät positiivisen energian sisäänsä ja ovat yhtä minänsä kanssa.