Mariah Careyllä massiivinen rintavako – asu nosti poven esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin popdiiva Mariah Careyn fanien suuttuneen naisen photoshopattujen kuvien takia. Laulaja on hieman pyöristynyt viimeksi kuluneen vuoden aikana, joten hänet oli muokattu Paper-lehden kansikuvaan hoikaksi. Kuvan julkaisemisen jälkeen Mariah kertoi ryhtyneensä laihdutuskuurille.

Nyt laulajatar Mariah Carey ja hänen poikaystävänsä Bryan Tanaka kuvattiin poistumassa käsi kädessä Dan Tana’s -ravintolasta West Hollywoodissa. Mariahin asu paljasti hänen rintavakoaan melkoisesti.

47-vuotias Mariah Carey etsii sopivaa kuntoilulaitosta, jossa hän voisi karistaa tehokkaasti vuoden aikana kertyneet kilot. Hän haluaa suorittaa noin kymmenen kilon painonpudotuksen tehokkaasti, mutta terveellisesti. Mariah myönsi, että vippaskonstit eivät ole enää tehonneet kahden lapsen äidin liikakiloihin.

Splash
Splash
Splash