Teinipoika löysi lompakon ja 1 500 dollaria – seuraus ihastuttaa nyt miljoonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rehellisyys maan perii -sanonta lienee jokaiselle tuttu, mutta sen soveltaminen tuntuu olevan joillekin lähes mahdotonta. Yhdysvaltojen Kaliforniassa Sacramenton kaupungissa asuva teinipoika Tyler Opdyke on kuitenkin osoittanut käytännössä olevansa toista maata.

Opdyke on nyt noussut rehellisyydellään nettitähdeksi, sillä hänet nähdään parhaillaan jo miljoonia katsojia saaneella videolla palauttamassa löytämäänsä lompakkoa takaisin oikealle omistajalleen. Teko oli upea, koska lompakossa oli käteistä rahaa peräti 1.500 dollaria.

Valvontakameran videolla poika heiluttelee rahatukkoa ja lompakkoa valvontakameran edessä, jotta kotona olevan ihmiset näkisivät miksi hän soitti heidän ovikelloaan. Tyler jättää lopulta lompakon talon ovelle odottamaan oikeaa omistajaa, jotka eivät avanneet ovea tuntemattomalla hyväntekijälle. Myöhemmin hän sai palauttamastaan lompakosta 150 dollarin palkkion.