Apulanta massiiviselle konserttisalikiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Apulanta-yhtye lähtee konserttisalikiertueelle keväällä 2018. Kiertueen nimi Älä usko lauluihin on lainaus Apulannan kultaa striimanneen Valot pimeyksien reunoilla-kappaleen sanoituksista. Kiertue kattaa kaksitoista Suomen parasta konserttisalia.

Apulannan historian ensimmäinen konserttisalikiertue vuonna 2016 oli jokaista salia myöden loppuunmyyty ja yleisöltä satoi kiitosta. Tuleva rundi pitää sisällään toinen toistaan upeampia sovituksia Apulannan hittikappaleista vuosien varrelta tähän päivään.

– Tämä kiertue tulee olemaan eeppinen konserttisalielämys, joka menee ihmistä lähelle – iholle, laulaja-kitaristi Toni Wirtanen kommentoi.

Kiertueella tullaan näkemään bändin jäsenten lisäksi maamme parhaimpiin soittajiin lukeutuvia muusikoita ja ihokarvoja nostattavia visuaalisia elementtejä.

1.3. Turku, Logomo2.3. Jyväskylä, Paviljonki3.3. Oulu, Madetojan sali8.3. Kouvola, Kuusankoskitalo9.3. Savonlinna, Savonlinnasali10.3. Espoo, Tapiolasali15.3. Mikkeli, Mikaeli16.3. Lappeenranta, Lappeenranta-sali17.3. Tampere, Tampere-talo22.3. Hämeenlinna, Verkatehdas23.3. Helsinki, Finlandia-talo24.3. Lahti, Sibeliustalo