Huikea ammattilainen! Gigi Hadid kadotti korkokenkänsä – esiintyi vain yhdellä kengällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 22-vuotias Gigi Hadid on vahvistanut, että huhupuheista huolimatta hän sittenkin osallistuu Victoria’s Secret -muotinäytökseen, joka järjestetään tänä vuonna Kiinassa Shanghaissa. Ennen sitä nainen on kuitenkin New Yorkissa kävelemässä muiden suurten muotitalojen näytöksissä.

Gigi Hadid oli pikkusiskonsa Bellan kanssa kävelemässä Anna Suin muotinäytöksessä New Yorkin muotiviikoilla. Gigi joutui kokemaan näytöksen aikana hyvin jännittäviä hetkiä, sillä hän joutui kauhukseen kävelemään vain yhdellä kengällä. Toisesta jalasta kadonneen kengän kohtalo ei ole tiedossa, mutta se on saattanut rikkoutua kesken sovituksen, koska korvaavaa kenkää naisella ei nähty näytöksen aikana.

Moni olisi saattanut erikoisen tilanteen vuoksi herpaantua, mutta Gigi Hadid hoiti näytöksen kuitenkin kunnialla loppuun. Naisen kävely oli niin sujuvaa, että kengän puuttumista oli vaikeaa edes huomata. Itsevarmasta kävelystä ja tilanteen hoitamisesta paistaa läpi Gigi Hadidin mallikokemus, jota nainen on ehtinyt jo muutaman vuoden ajan kerätä.

https://www.instagram.com/p/BY6-VpyAlvD/?taken-by=gi.hadidupdates

https://www.instagram.com/p/BY681peArzZ/?taken-by=gi.hadidupdates

https://www.instagram.com/p/BY66UengRYK/?taken-by=gi.hadidupdates