Elokuvateatterissa karmaiseva yllätys – kauhuelokuvan klovni istui katsomossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Karmiva kauhuelokuva Se on herättänyt runsaasti keskustelua elokuvateattereihin ilmestymisensä jälkeen. Stephen Kingin romaaniin perustuva tarina kertoo Pennywise-nimisestä klovnista. Nyt eräs katsoja ulosti suurin piirtein tiiliskiviä elokuvateatterisaliin mennessään.

– Tulin katsomaan Se-elokuvaa ja olin ensimmäinen näytökseen saapunut, ja tämä helvetin tyyppi vain istuskelee tuossa, Chris-niminen mies kirjoitti Twitteriin.

Andrés Muschiettin ohjaama elokuva murskasi ennätyksiä avausviikonloppunaan niin maailmalla kuin Suomessakin. Elokuva sai ensi-iltansa perjantaina 8.9. ja houkutteli 38 370 katsojaa suomalaisiin elokuvateattereihin. Elokuvan pääosaa esittää ruotsalaissyntyinen Bill Skarsgård.