Mies neuvoo miehiä: ”Näin olet maailman paras poikaystävä”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Usein naiset yrittävät antaa miehille neuvoja siitä, kuinka heitä tulisi kohdella. Nyt kuitenkin ääneen pääsevät itse kaksilahkeiset. Poikaystävämateriaalia olevat miehet antavat neuvonsa toisille uroksille siitä, kuinka he voivat voittaa naisensa sydämen kokonaan.

Parhaimmat miehet ovat yleensä rehellisiä, avoimia ja huolehtivaisia. Nyt kuitenkin miehet paljastavat, että poikaystävän on hyvä olla myös kärsivällinen naisensa kanssa. Yksi tärkeimmistä asioista on aito kiinnostuminen naisen asioista. Maailman parhaat poikaystävät tietävät, että jokainen neitokainen kaipaa huomiota ja huolenpitoa. Miesten tulee osoittaa kiinnostusta kumppaniinsa ja kuunnella häntä.

Miesten on hyvä myös muistaa naisensa kertomia asioita ja kiinnittää huomiota etenkin pieniin ja heitä ilahduttaviin asioihin. Naisen tulee aina olla miehen elämässä sijalla numero yksi. Harva mies ymmärtää, että naisen kakkosijalle asettaminen musertaa suhteen pitkällä aikavälillä takuuvarmasti.

Miehen mukaan naisen asettaminen elämän etusijalle lähtee aidosta halusta, eikä pakonomaisesta tarpeesta. Tällöin voi todella pitää itseään unelmien kumppanina, YourTango muistuttaa.

Paras poikaystävä on aina naisensa luona tarpeen vaatiessa ja etenkin silloin, kun hän tarvitsee sitä eniten. Miehen tehtävänä ei ole tuottaa pahaa oloa tai saada naistaan itkemään. Miehet myös muistuttavat kanssaveljiään hyväntuulisuuden tuottamisesta ja sen tärkeydestä. Tyttöystävät voivat paremmin hymyillessään. Parhaimmillaan mies uskaltaa olla myös eri mieltä naisensa kanssa. Hän voi antaa yhtä päteviä neuvoja kuin paras kaveri ja toimia huippubestiksen tavoin.