Sara Chafak Tilt-ohjelman juontajaksi: ”Enkä olisi kyllä koskaan uskonut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten, että 20 vuotta tänä syksynä täyttävä Tilt-ohjelma tekee paluun juhlavuotensa kunniaksi. Lokakuussa televisioruutuihin palaavaa peliohjelmaa juontavat jatkossa missikaunotar Sara Chafak ja fitness-malli Linda Manuella.

Sara on innoissaan uudesta pestistään televisiossa.

– Superhyvät fiilikset! Aika paljon tuli nimittäin tätä nuorempana katsottua. Enkä olisi kyllä koskaan uskonut, että päädyn vielä juontamaan ohjelmaa. Ei silti jännitä, Sara Chafak kertoo.

– Sanoisin, että ei niinkään ole isot saappaat Jaana Pelkosen jäljiltä, vaan meillä on ihan omat, uudet saappat ja uusi aikakausi. Nyt ohjelmaa tekee Chafak ja omalla tyylillään.

Myös monessa mukana ollut Linda Manuella odottaa kovasti uusien juontotehtävien alkamista.

– Varmasti yksi innostavimmista seikoista tässä on juuri se, että pääsee legendaarisen, kaikkien rakastaman Jaana Pelkosen saappaisiin. Muistan selkeästi, miten itsekin nuorempana ihailin Jaanaa ja katsoin Tiltiä hyvin pitkälle siksi, että hän juonsi ohjelmaa, Linda Manuella kertoo.

– Luvassa on varmasti hauskoja hetkiä, sillä olemme Saran kanssa molemmat huumorintajuisia persoonia, joilta ei jutut lopu kesken. Ja uskallanpa luvata, että tylsää ei tule vieraille eikä katsojille, Saran kanssa yhdessä kun ohjelmaa juonnamme.