Sukat jalassa kannattaa nukkua – nukahdat 15 minuuttia nopeammin

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lämmittäviä ja paksuja sukkia harvemmin pidetään seksikkäinä tai kiihottavina. Tehtyjen tutkimusten mukaan näin kannattaisi kuitenkin ajatella, koska sukat jalassa seksi voi tuntua paljon paremmalta.

Sukat jalassa sänkyyn kömpimisellä on paljon hyviä hyötyjä, minkä vuoksi sukkia ei tulisi ajatella niin negatiivisena asiana sängyssä. Sukat laajentavat jaloissa verisuonia, minkä vuoksi orgasmien todennäköisyys paranee ja myös niiden voimakkuus kasvaa huomattavasti.

Käsien ja jalkojen ollessa lämpimät myös aivot saavat viestin siitä, että on aika nukahtaa. Mirror-lehden mukaan on tutkittu, että sukat jalassa ihmiset nukahtavat jopa 15 minuuttia nopeammin kuin ilman sukkia. Sukat jalassa nukkuminen pitää kehon myös tasaisemmin lämpimänä, auttaa lieventämään kuumia aaltoja ja vähentää jalkojen kuivuutta.