Teinitytöt testasivat 90-luvun hiuslaitteita – muistatko vielä nämä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muoti, trendit ja ihmisten tyylitaju ovat muuttuneet todella paljon vuosien saatossa. Se mikä oli kymmeniä vuosia sitten muodikasta ei välttämättä ole tänä päivänä muuta kuin tuskallisen häpeällinen muisto. Nyt lapset pääsivät näkemään vanhoja hiustenlaittovempaimia, jotka moni 90-luvun nuori saattaakin muistaa.

Neljä teini-ikäistä 2000-luvulla syntynyttä tyttöä tutustui Popsugar-kanavan kuvaamalla videolla 90-luvun hiusmuotiin. Tarkemmin ottaen nuoret pääsivät testaamaan lähes 30 vuotta vanhoja laitteita, joiden avulla 90-luvun nuoret laittoivat hiuksiaan.

Tytöt testaavat laitteita, joiden avulla hiuksiin voidaan luoda lettejä, hiukset saadaan helpommin nutturalle ja niihin pystytään pujottamaan sädehtiviä koristehelmiä. Letityslaite sai tyttöjen hiukset heti takkuun, mutta ihastusta aiheutti etenkin koristelulaite, joka kiinnitti hiusten pituuksiin helmiä.