Ohhoh! Bruce Willis palaa Die Hard -rooliinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Brice Willis on palaamassa väärässä paikassa väärään aikaan olevan John McClanen rooliin jo kuudetta kertaa. Suosittu Die Hard -elokuvasarja on nimittäin saamassa jälleen jatkoa.

Die Hard 4.0 -elokuvan ohjannut Len Wiseman paljasti Deadline-sivuston haastattelussa Bruce Willisin olevan mukana sarjan kuudennessa osassa. Sitä kuvaillaan samaan aikaan elokuvasarjan jatko-osaksi ja esiosaksi. Tapahtumat sijoittuvat sekä 1970-luvun New Yorkiin että nykyaikaan.

Willis ei ikänsä vuoksi tule näyttelemään John McClanea menneisyyteen sijoittuvissa kohtauksissa. Niinpä rooliin haetaan parhaillaan samannäköistä nuorempaa näyttelijää, jolta luonnistuvat myös Willisin maneerit.

– Oikean näyttelijän löytäminen on tärkeää. Willisin kengät ovat isot täytettäviksi, Len Wiseman kuvaili.