Italialaisnainen meni naimisiin itsensä kanssa – sologamy yleistyy nopeasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avioliitto komean ja mukavan miehen kanssa on monien naisten unelmien täyttymys, mutta aina sellaisen toteuttaminen ei ole kuitenkaan mahdollista. Nyt italialainen Laura Mesi on päättänyt saada unelmahäät, vaikka unelmien mies vielä puuttuikin. Hän nimittäin meni naimisiin itsekseen.

40-vuotias fitness-ohjaajana työskentelevä Mesi kertoi La Repubblica -lehdelle, ettei hänen henkilökohtainen onnensa ole kiinni sopivan miehen löytymisestä. Hän sai ajatuksen naimisiin menosta itsensä kanssa, kun 12 vuoden suhde päättyi taannoin.

– Minä uskoin vakaasti, että jokaisen meistä tulee ensisijaisesti rakastaa itseämme. Satuhäät voi saada myös ilman prinssiä. Olen onnellinen, jos jonäin päivänä löydän miehen, jonka kanssa voin suunnitella yhteistä tulevaisuutta, mutta onnellisuuteni ei riipu siitä, Laura Mesi kertoi La Repubblicalle.

Laura kertoo olevansa Italian ensimmäinen nainen, joka on mennyt naimisiin itsensä kanssa. Ympäri maailmaa tällaisen sologamy-trendin kerrotaan kuitenkin yleistyneen. Häissä oli paikalla 70 vierasta, jotka muun muassa seurasivat miten morsian leikkasi hääkakkunsa yksin. Sinkkuhäillä on vain symbolinen merkitys, sillä se ei ole juridisesti sitova. Niinpä morsian on edelleen virallisesti sinkku.