Mies antoi naisen ostaa mitä tahansa treffejä vastaan – nainen osti pomppulinnan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies oli yrittänyt saada Leagan-nimimerkkiä käyttävää tyttöä ulos treffeille. Kun tyttö oli antanut miehelle pakit ja kieltäytynyt treffeistä, mies oli yrittänyt suostutella häntä vielä rahan avulla.

Mies oli lähettänyt Leaganille kuvan hänen Visa-kortistaan ja antanut viestissään naiselle luvan ostaa mitä tahansa hän haluaa. Mies oli ehkä ajatellut naisen ostavan jonkin korun tai laukun, mutta hän oli hyvin väärässä.

Leagan oli ostanut itselleen ison pomppulinnan, josta miehen sähköpostiin saapunut kuitti oli saanut hänet hyvin hämmennyksiin.

Leagan julkaisi hänen Twitter-kanavallaan keskustelut, jotka hän oli miehen kanssa asiasta käynyt. Julkaisunsa yhteydessä hän kutsui kaikki tervetulleiksi hänen pomppulinnabileisiin, jotka mies oli hänelle tietämättään rahoittanut. Twiitti on saanut jo yli 240.000 tykkäystä, ja kommenteista päätellen nainen monta uutta ystävää.