Vauvasta haluttiin valokuva – verkkokalvoille aivan toinen näky

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet tuoreet vanhemmat eivät malta odottaa, että saavat kertoa sosiaalisessa mediassa ystävilleen ja sukulaisilleen uuden perheenjäsenen saapumisesta maailmaan. Tällä kerralla vauvasta oli kuitenkin otettu kuva, joka lähti leviämään aivan muusta syystä kuin suloisen vastasyntyneen saapumisesta maailmaan.

Synnytyssalissa napattu kuva julkaistiin The Sun -lehden mukaan alun perin Reddit-sivustolla, minkä jälkeen Bubs Warehouse International jakoi hauskan kuvan Facebookissa, jossa se lähti kulovalkean tavoin leviämään. Kuvassa nähdään itkevä liinaan kääritty vauva, jonka lisäksi kuvassa näkyy myös juuri synnyttänyt nainen taustalla.

Kuvan ottaja on ollut pikkuisesta niin haltioissaan, että hän ei ole huomannut takana näkyvää tuoretta äitiä. Synnyttänyt nainen makaa sairaalavuoteella selällään jalat yhä auki, minkä vuoksi kuvassa olisi ilman pientä sensurointia näkynyt paljon enemmän kuin kuvan ottaja oli ehkä halunnut muille näyttää.

Like when you see it 😂

Publié par Bubs Warehouse International sur mercredi 20 septembre 2017