Järjettömyyden huippu! Nainen tatuoi silmänsä – karmaiseva seuraus

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Vartalon muokkaus on mullistunut viimeisen 10 vuoden aikana huomattavasti, kun trendit ovat tuoneet yhä erikoisempia tapoja tuunata itseään. 24-vuotias kanadalainen Catt Gallinger teki karmaisevan virheen, kun hän sai idean ottaa tatuointi silmäänsä.

Ottawassa asuva Gallinger halusi elokuussa värjätä toisen silmänsä valkuaisen violetiksi, ja hän kävi ottamassa siihen tatuoinnin. Pian operaation jälkeen alkoivat vakavat ongelmat, jotka ovat nyt sokeuttaneet ainakin toistaiseksi hänen toisen silmänsä. Nainen halusi jakaa oman tarinansa muille varoituksena typerien päätösten traagisista seurauksista.

Nainen huomasi jotain olevan pahasti pielessä, kun hänen silmästään alkoi valua violettia nestettä. Sen jälkeen hänen silmäkulmaansa alkoi kerääntyä paksua violettia eritettä. Lääkärit kertoivat Gallingerille, että hänen silmänsä on vaurioitunut pysyvästi ja että se joudutaan mahdollisesti tulevaisuudessa jopa poistamaan. Nyt nainen toivoo voivansa pitää silmän.