Instagram-kaunottaren rehellinen kuva leviää: ”Selluliitti on täysin normaalia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hetki sitten australialainen kunto-ohjaaja Madalin Giorgetta yllätti Instagram-seuraajansa julkaisemalla kuvan, jossa hänen takapuolensa ei näyttänytkään täydellisen pyöreältä ja kiinteältä vaan siinä näkyy selluliittia.

Naisen tarkoituksena oli osoittaa, että myös kuvissa virheettömältä monien mielestä näyttävässä vartalossa nähdään selluliittia ja muhkuroita kun nainen ei poseeraa.

Nyt positiivista vartalokuvaa ajava kurvikkaampi Sophie Turner on julkaissut samalla idealla itsestään kuvan, jota nainen ei itsekään aluksi pitänyt niin täydellisenä kuin muita kuvia. Turnerin kuvissa 22-vuotias poseeraa yleensä niin, että muodokas vartalo korostuu, mutta vatsa näyttää kuitenkin litteältä ja takapuoli kiinteältä.

Nyt Turner julkaisi itsestään kuvan, jossa hän istuu. Tällaisessa asennossa ollessaan katsojat voivat nähdä, että kaunottarella on selluliittia aivan kuten monilla muillakin. Kuva tuli monien mielestä tarpeeseen, sillä pluskokoisten mallien esitellessä vartaloaan kuvissa he ovat luoneet uusia paineita kurvikkaille naisille.

Moni on ollut sitä mieltä, että kuvat viestittävät isomman koon olevan kaunis vain jos vartalo on edelleen kiinteä ja muotoja on muodostunut vain haluttuihin kohtiin muodostaen täydellisen tiimalasivartalon.

https://www.instagram.com/p/BZgojlkj0j4/?taken-by=sophieeturner

https://www.instagram.com/p/BZZS5ARDTik/?taken-by=sophieeturner

https://www.instagram.com/p/BZWsb-HDH4E/?taken-by=sophieeturner

https://www.instagram.com/p/BYs4BjfD-qH/?taken-by=sophieeturner

https://www.instagram.com/p/BYBz_gIDjmO/?taken-by=sophieeturner