Taapero yritti pelata Game Boylla – kosketusnäytön puuttuminen hämmensi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nintendo lukeutuu kaikkien aikojen tunnetuimpiin ja menestyksekkäimpiin pelikonsolien valmistajiin. Yksi yhtiön ikimuistoisista tuotteista on vuonna 1989 markkinoille saapunut keltamustasta ruudustaan tunnettu Game Boy -käsikonsoli.

Nykyään käsikonsolien sijaan taaperot pelaavat lähinnä kosketusnäyttöisillä tableteilla, mikäli vanhemmat ovat heille sellaisen antaneet käsiinsä. Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa taapero pääsee pelaamaan ensimmäistä kertaa Game Boy -käsikonsolilla, joka saa tytön melko hämilleen.

Perheenisä on kuvannut tytärtään, joka on yrittänyt selvittää miten peliä pelataan. Tyttö ei ymmärrä kokeilla konsolissa olevia nappuloita vaan yrittää sinnikkäästi pelata peliä koskettamalla sen näyttöä. Peli ei kuitenkaan reagoi pienten sormien kosketukseen, mikä saa isän huvittuneeksi.