Hoverboard räjähti ostoskeskuksessa – hurja tilanne videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hoverboard-nimelläkin tunnetut tasapainoskootterit herättivät markkinoille ilmestyessään huolia niiden turvallisuusongelmien vuoksi. Lautojen tiedettiin joissain tapauksissa syttyneen yllättäen tuleen ja jopa räjähtäneen.

Hoverboard-ilmiö on ehkä hiipumaan päin, mutta tuoreella yhdysvaltalaisvideolla kulkuneuvo onnistuu herättämään edelleen paniikkia. Siinä tasapainoskootteri syttyy palamaan keskellä Missourin Cape Girardeaussa sijaitsevaa ostoskeskusta.

Asiakkaat kääntyvät videolla katsomaan savuavaa hoverboardia. Yhtääkiä laite räjähtää kovaäänisesti, ja minkä ansiosta ympärillä olevat ihmiset juoksivat suojaan. Laite räjähtelee uudelleen liekkeihin vielä sammutustöiden aikana.

– Menimme ostamaan koulutarvikkeita West Parkin ostoskeskukseen. Yhtäkkiä kuulimme kovan räjähdyksen äänen. Käännyin ympäri ja näin hoverboardin liekeissä, videon kuvaaja kertoi Viralhogin mukaan.