Oktoberfest-turisti pidätettiin ulostamisesta – pyyhki takapuolen seteleillä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Raha on kirjaimellisesti haissut Oktoberfest-tapahtumassa Saksan Münchenissä. Kaupungissa pidätettiin julkisesti ulostanut mies, joka pyyhki takapuolensa seteleillä. Nimeämätön turisti oli valittanut pitkiä vessajonoja Oktoberfestin juhla-alueella.

Niinpä hän päätti lopulta mennä ulostamaan läheisen roskiksen viereen. Koska miehellä ei ollut mukanaan wc-paperia, päätti hän käyttää lompakossaan olleita eurojen seteleitä.

39-vuotias turisti laittoi likaiset setelit takaisin lompakkoonsa toimituksen päätteeksi. Tässä vaiheessa poliisi huomasi miehen. Hän oli väittänyt viranomaisille aikovansa puhdistaa setelit jälkikäteen.

Münchenin poliisi on Metro-lehden mukaan vahvistanut erikoisen rikostapauksen. Mies oli pidätetty, mutta toistaiseksi on epävarmaa tullaanko häntä syyttämään mistään. Turistin vaimo oli myöhemmin noutanut miehensä poliisiasemalta ja tuonut hänelle tullessaan puhtaat vaihtohousut.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat