Oktoberfest-turisti pidätettiin ulostamisesta – pyyhki takapuolen seteleillä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Raha on kirjaimellisesti haissut Oktoberfest-tapahtumassa Saksan Münchenissä. Kaupungissa pidätettiin julkisesti ulostanut mies, joka pyyhki takapuolensa seteleillä. Nimeämätön turisti oli valittanut pitkiä vessajonoja Oktoberfestin juhla-alueella.

Niinpä hän päätti lopulta mennä ulostamaan läheisen roskiksen viereen. Koska miehellä ei ollut mukanaan wc-paperia, päätti hän käyttää lompakossaan olleita eurojen seteleitä.

39-vuotias turisti laittoi likaiset setelit takaisin lompakkoonsa toimituksen päätteeksi. Tässä vaiheessa poliisi huomasi miehen. Hän oli väittänyt viranomaisille aikovansa puhdistaa setelit jälkikäteen.

Münchenin poliisi on Metro-lehden mukaan vahvistanut erikoisen rikostapauksen. Mies oli pidätetty, mutta toistaiseksi on epävarmaa tullaanko häntä syyttämään mistään. Turistin vaimo oli myöhemmin noutanut miehensä poliisiasemalta ja tuonut hänelle tullessaan puhtaat vaihtohousut.