Miehen hervoton tavausvirhe huvittaa – nainen on tikahtua nauruun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa lähtee usein leviämään hauskoja piloja, joita moni toistaa läheisilleen. Verkossa on pitkään levinnyt vesipullotaikatemppu, jonka päätteeksi pilailija on kastellut kohteensa. Toinen vanha jekku liittyy yksinkertaisen sanan tavaamiseen, joka osoittautuu monien kohdalla vaikeammaksi kuin osaisi ajatella.

Nyt YouTube-videolla mies yrittää tavata vaimon kertomaa sanaa naisen kuvatessa hauskaa tilannetta talteen. Mies tekee suhteellisen helpon tavausvirheen, minkä vuoksi vaimo ei pysty pidättelemään nauruaan.

Videolla nainen kysyy mieheltä, mikä sana tavataan hänen neuvomallaan tavalla. Nainen tarkoittaa eyes-sanaa, mutta mies ei ymmärrä kysymystä alkuunkaan ja vastaa siihen joka kerta väärin. Mies jaksaa yrittää tavata samaa sanaa lähes kolmen minuutin ajan, minkä jälkeen nainen luovuttaa. Mies luulee yksinkertaisen sanan olevan espanjaa eikä ymmärrä mitä vaimo ajaa kysymyksellään takaa.