Mumbain rautatieasemalla tulvi – sitten juna kasteli ihmiset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Intialaisessa Mumbain miljoonakaupungissa on satanut syyskuussa runsaasti. Mumbain rautatieasemalla ihmeteltiin veden peittämiä rautatielinjoja. Yhtäkkiä juna kulki asemalaiturin ohi. Kuten arvata saattaa, heitti kovaa vauhtia kulkenut matkustajajuna kiskojen päällä olleen vesimassan ihmisten päälle.

Näky oli kuin vesihuvipuistosta, jossa vesiliukua pitkin kulkevat roiskuttavat vettä ympärilleen. Videolla nähdään, kuinka yksi asemalaiturin ihmisistä yrittää suojautua kastumiselta sateenvarjon avulla.

Mumbaissa alkaa sateinen ajanjakso perinteisesti kesä-heinäkuussa ja päättyy lokakuussa. Sateet ovat normaaleja Arabianmeren rannikolla sijaitsevalle kaupungille. Mumbai on kahden rautatievyöhykkeen keskuspaikka, joten kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun juna heittää sadevedet matkustajien niskaan.