Liam Gallagher lensi ulos kirkosta – hikoili liikaa takapenkissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittirokkari Liam Gallagher harrastaa juoksemista. Mies kertoo tarvitsevansa adrenaliinipurkauksen mahdollisimman usein tai hän muuttuu neuroottiseksi ja nalkuttavaksi. Eräs kaunis sunnuntai miehen juoksulenkki vei kirkkoon.

Oasis-yhtyeestä tuttu Liam Gallagher oli ollut sunnuntaisella aamulenkillä ja meni hetken mielijohteesta lenkin päätteeksi kirkkoon sisään. Hän istui kesken jumalanpalveluksen kirkon takapenkkiin. Mies hikoili ja höyrysi. Yhtäkkiä etupenkistä saapui henkilö pyytämään, että Gallagher olisi ystävällinen ja poistuisi kirkosta ulos. Eli hänet heitettiin kirkosta pihalle, mies kertoo Q-lehden haastattelussa.

Brittibändi Oasis hajosi vuonna 2009, kun yhtyeessä olleet Gallagherin veljekset riitautuivat pahasti. Noel ja Liam Gallagher ovat sanoneet useissa eri haastatteluissa, että maailmassa ei ole niin suurta rahasummaa joka riittäisi yhtyeen come backiin. Liam on sanonut, että hän ei halua esiintyä tai tehdä musiikkia veljensä kanssa, koska he eivät yksinkertaisesti tule toimeen keskenään.