Tässä on maailman pisin malli – jalat lähes 133 senttiä pitkät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläinen Ekaterina Lisina on päässyt Guinnessin ennätystenkirjaan ennätyspitkien jalkojensa ansiosta. Lisäksi hän on virallisesti maailman pisin malli. Entinen ammattilaiskoripalloilija on työskennellyt kameran edessä vuoden ajan.

Ekaterina Lisinalla on pituutta 205,16 senttimetriä. Huikeasta mitasta yli puolet on pelkästään jalkoja. 29-vuotiaan naisen vasen jalka on 132,8 senttimetriä ja oikea jalka 132,2 senttimetriä. Naisen kengännumero on 47.

Penzasta kotoisin olevan hongankolistajan kaikki perheenjäsenet ovat pitkiä, joten hän ei ole tuntenut oloaan erilaiseksi kotona ollessaan. Sen sijaan Ekaterinaa on kiusattu koulussa pituutensa vuoksi. Guinnessin ennätystenkirjaan pääseminen oli yksi naisen suurimmista haaveista. Nyt se on toteutunut kaksinkertaisesti ja hänen tietonsa tullaan ikuistamaan ensi vuoden painokseen kuvan kera.