Toimittaja testasi kannabisliukuvoidetta: ”Parhaita orgasmeja ikinä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Foria-nimisessä liukuvoiteessa on käytetty yhtenä ainesosana kannabisöljyä. Vaikka tuote on ollut markkinoilla jo pitkään sekä kerännyt runsaasti suosionosoituksia käyttäjiltään, on se suomalaisille toistaiseksi hieman tuntemattomampi. Syy johtuu siitä, että tuote on laiton sen sisältävän tetrahydrokannabinolin takia.

Yhdysvaltojen Kaliforniassa on kuitenkin laillista hyödyntää hamppua lääkinnällisissä ja muissa hyötytarkoituksissa. Foria-niminen liukuvoide on luonnonmukaisesti valmistettu ja suunniteltu erityisesti naiselle parantamaan emättimen tuntemuksia sekä korostamaan häpyhuulien ja klitoriksen nautintoa. Kannabiksen on kerrottu tuottavan parempaa verenkiertoa ja rentoutumista, jonka johdosta orgasmit ovat pitkäaikaisempia, voimakkaampia ja moniulotteisempia.

– Liukuvoide opetti minulle, mitä tajunnanräjäyttävä terminä tarkoittaa. En tule koskaan käyttämään kyseistä sanaa yhtä vähin perustein kuin ennen. Voide lisäsi kiihottuneisuuttani lähes välittömästi, mutta mahtavin asia oli orgasmieni intensiivisyys ja pituus. Minä kirjaimellisesti nauroin ensimmäisellä orgasmikerralla, ja sanoin: ”Mitä aktuaalista vi*tua, ei voi olla totta!”, Hilary White kuvailee Forian käyttökokemustaan Popsugar-lehdelle.

Nainen kertoo, että voidetta voi suihkuttaa sukupuolielimien pinnalle ja sisäpuolelle. Hän koki tuotteen mullistavana, eikä löydä sanoja sille mielihyvän määrälle, jonka hän Forian avulla saavutti. Hän huomasi aineen vaikutukset välittömästi. Tuotetta ei ole tarkoitus käyttää liukuvoiteen tavoin, vaan genitaalialueiden stimuloimiseen. Siinä se myös toimii parhaiten.

Vaikka tuotteessa on kannabista, ei se varsinaisesti nosta käyttäjäänsä pilveen. Itseasiassa Hillary White tunnustaa, ettei normaalisti voi edes polttaa sativakasvia, koska saa vakavan ahdistuneisuushäiriönsä takia siitä paniikkikohtauksia. Sen sijaan Foria vaikutti päinvastoin ja nainen tunsi olonsa vapautuneemmaksi kuin pitkiin aikoihin. Hän ei saavuttanut orgasmia tavallista nopeampaa, mutta laukeaminen tuntui giganttiselta tavallisiin orgasmeihin verrattuna.