Caitlyn Jenner vahvisti – kuuli raskausuutiset jo aiemmin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin julkkisperheen 20-vuotias tytär Kylie Jenner on juuri tulleiden tietojen mukaan raskaana. Useat yhdysvaltalaiset viihdelehdet ovat kertoneet hänen odottavan esikoistaan yhdessä hänen poikaystävänsä Travis Scottin kanssa. Räppäri ja julkkisneitokainen ovat seurustelleet viime keväästä saakka.

Muun muassa Kardashianit-ohjelman juontaja Ryan Seacrest on yrittänyt suorissa lähetyksissä saada Kris Jenneriä myöntämään tyttären raskauden, mutta hän ja Kylie Jenner ovat kumpikin edelleen vaienneet asiasta. Nyt Kylien isä Caitlyn Jenner on kuitenkin antanut oman lausuntonsa lehdistölle raskauteen liittyen.

20-vuotias Kylie Jenner ei ole vahvistanut raskautta medialle vieläkään, mutta nyt isä Caitlyn Jennerin tiedotuksesta on kommentoitu The Sun -lehdelle, että Caitlyn on tiennyt asiasta jo aiemmin.

Caitlyn on ollut raskausuutisten vuoksi poissa tolaltaan, koska hänen mielestään Kylie on vielä liian nuori äidiksi, minkä lisäksi isän mielestä tyttären parisuhdekin on vielä liian tuore.