Mies teki suuryhtiöiden logoista vaarallisia aseita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Newyorkilainen taiteilija Tom Galle on saavuttanut mainetta etenkin rajoja rikkovalla taidetyylillään. Popkulttuurin innoittamana mies on nyt muokannut legendaarisia logoja uudenlaisiin muotoihin. Hän on tehnyt aseita logojen muotokielen innoittamana.

Corp Gear -taidekokoelmaan kuuluu teräaseita, nyrkkirautoja ja heittotähtiä. Amerikkalainen artisti on saavuttanut runsaasti mediahuomiota esittelemällä luomuksiaan sosiaalisessa mediassa. Miehen taideteokset toimivat myös itsepuolustus- tai vahingoittamistarkoituksessa.

Hän on tehnyt aseita Niken, McDonald’sin, Facebookin ja Mercedes Benzin logoista. Joku voisi mieltää logot uudessa valossa vaarallisiksi tai jopa suuryhtiöiden mentaliteettia edustaviksi. Logoilla voi saada suurta tuhoa aikaiseksi.

‘Mercedes Ninja Star’ 👉🏻swipe right ~ CorpGear by #tomgalle @moisesnotfound @devonhalfnightleflufy @davis__alyssa

A post shared by 🔥👨🏼‍💻tom galle👨🏼‍💻🔥 (@tomgalle) on

'Facebook Crowbar' — Corpgear© by #tomgalle @moisesnotfound @davis__alyssa @devonhalfnightleflufy

A post shared by 🔥👨🏼‍💻tom galle👨🏼‍💻🔥 (@tomgalle) on

'Nike Knife' – part of Corp Gear©, a collection of weapons made out of corporate logos. By #tomgalle @moisesnotfound @davis__alyssa @devonhalfnightleflufy

A post shared by 🔥👨🏼‍💻tom galle👨🏼‍💻🔥 (@tomgalle) on