Tyra Banks erosi – pari sopi vauvan yhteishuoltajuudesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Tyra Banks ja hänen poikaystävänsä Erik Asla saivat kauan toivottua perheenlisäystä tammikuussa. Perheen perustamisesta haaveilleen Tyran unelma toteutui, mutta nyt perhe on kuitenkin hajonnut Tyran ja Erikin päättäessä erota.

43-vuotias huippumalli Tyra Banks ja Erik Asla saivat tammikuussa sijaissynnyttäjän avulla pojan, jonka nimeksi tuli York Banks Asla. Perheonni loppui kuitenkin lyhyeen, sillä Tyra ja Erik päättivät erota. He aikovat kuitenkin edelleen kasvattaa pienen poikansa yhteishuoltajuudella.

Tyra Banksin ja valokuvaaja Erik Aslan eroon ei liittynyt Daily Mail -sivuston mukaan mitään draamaa. Suhde oli alkanut rakoilemaan jo vuosi sitten juuri ennen pojan syntymää, mutta pariskunta oli kuitenkin halunnut yhteisen lapsen vuoksi vielä yrittää. Pariskunta ehti seurustelemaan viiden vuoden ajan ennen kuin suhde päätyi eroon.

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on