Vain elämää 2018 -paljastus hämmentää – uusi konsepti vai aprillipila?

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Vain elämää -viihdeohjelmasta nähdään parhaillaan televisiossa All Stars -kausi, jolla on mukana aikaisempien tuotantokausien suosituimpia tähtiä Cheekistä Sanniin ja Jenni Vartiaisesta Jari Sillanpäähän. Nyt verkossa hämmästellään kuitenkin jo tulevaa kautta, jota epäillään parhaillaan somessa Punk’D-ohjelman mainostempuksi.

PÄIVITYS kello 1400: Tempaus vahvistui Punk’D-ohjelman mainostempuksi aivan kuin arvelimme. Kansainväliseen menestysformaattiin perustuva ohjelma alkaa Subilla huomenna keskiviikkona.

Cristal Snow julkaisi Facebookissa kuvan, jonka mukaan Subilla nähdään ensi vuonna vielä uusi Vain elämää -tuotantokausi. Kuvassa todetaan ”Uusi kanava, uusi sukupolvi” ja kuvassa poseeraavat esimerkiksi Cristal Snow, Martina Aitolehti, VilleGalle, Arttu Lindeman, Sara Chafak ja Janna.

Vain elämää 2018

– Tässä se nyt tulee!!! Mun iso uutinen: Mä olen nyt jo itkenyt onnesta ja kauhusta ja pitänyt tätä sisälläni kuuuukausia…: Mä olen tulevalla Vain elämää -kaudella Subilla, Cristal Snow kirjoittaa Facebookissa.

Päivitys on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa ihmetystä, sillä kuvassa poseeraavista artisteista Vain elämää -ohjelmaan riittävä määrä hittejä on lähinnä VilleGallen JVG-yhtyeellä. Parhaillaan pohditaankin kuumeisesti onko kyseessä suositun Punk’D-ohjelman suomalaisversion mainoskikka, aprillipila vai täysin uusi Vain elämää -konsepti.

Vain elämää -hittisarja on Nelosen tuotantoa, joten ihmetystä on aiheuttanut niin ikään Subin viittaukset kilpailijakanavansa hittiformaattiin. Vain elämää on Banijay-konsernin omistaman Zodiak Finlandin vuonna 2012 rekisteröimä tavaramerkki, joten tuskin sitä on ilman merkinhaltijan lupaa otettu käyttöön mainostempussa.

Subin somessa on julkaistu myös Martina Aitolehdestä videohaastattelu, jossa hän kommentoi odottamatonta kiinnitystään tavalla, joka viittaa hauskaan mainostemppuun.

– Oon muutaman kerran miettinyt, että miksei mua ole pyydetty. Iloinen uutinen oli. Olen täysillä messissä ja on suuri kunnian saada olla mukana tällaisten artistien kanssa. Tehtiin tällainen uusi 2.0 Vain elämää. Siellä on jotain vanhaa, mutta on jotain uuttakin, Aitolehti kommentoi.

– IHAN HUIKEETA!!! Uudistunut vain elämää alkaa @subsuomi 2018 ja mä olen siinä messissä!! Niin siistiä, pelottavaa ja hitto mikä jengi mukana 💥 kuka meinaa kattoa? Martina Aitolehti kirjoittaa Instagramissa.