Vauvakylpylä hoitaa pikkuisia – vastasyntyneille tarjotaan luksusta

Lifestyle Lux Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikuiset kaipaavat välillä rentoutusta, jota he käyvät etsimässä erilaisista kauneushoitoloista ja kylpylöistä. Australiassa toimii nyt pelkästään pienille vauvoille tarkoitettu Baby Spa -niminen kylpylä, jossa vain vauvat saavat hemmottelua osakseen.

Perthissä sijaitsevassa Baby Spa -vauvakylpylässä hoidetaan vauvoja, jotka ovat iältään kaksipäiväisistä vastasyntyneistä aina puolivuotiaisiin vauvoihin saakka. Kylpylä tarjoaa vauvoille vesiterapiaa, jonka jälkeen vauvat saavat vielä rentouttavan kokovartalohieronnan.

Vauvojen yksi sessio maksaa Daily Mail -sivuston mukaan 85 dollaria. Vesiterapian ja hieronnan tarkoituksena on rentouttaa vauvoja, vahvistaa niiden lihaksistoa ja luustoa sekä parantaa keuhkojen toimintaa. Baby Spa avattiin viime vuonna kahden sisaruksen, Kavita Kumarin ja Anita Yapin, toimesta.