Mies kamppaili 8-metrisen jättiläiskäärmeen kanssa – kuin tosielämän Tarzan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Indonesialainen mies oli nähnyt valtavan käärmeen kävellessään kotiin. Jalkatiellä oleva pytonkäärme oli jo saartanut kaksi jalankulkijaa ansaan. Mies päätti rohkeasti auttaa pulassa olevia henkilöitä ja asettua itse vaaraan.

37-vuotias Robert Nababan oli nähnyt, että kahdeksanmetrinen valtava pytonkäärme oli saartanut kaksi ohikulkijaa. Nababan oli hyökännyt käärmeen kimppuun, jolloin pyton oli iskenyt terävät hampaansa miehen käteen. Mies oli kamppaillut käärmeen kanssa hengestään ja lopulta voittanut pytonin.

Nababan kiidätettiin Daily Mail -sivuston mukaan sairaalaan, jossa hänen vasemman käden syviä puremajälkiä hoidetaan. Samanlainen tapaus uutisoitiin indonesialaisessa mediassa maaliskuussa, mutta silloin jättiläismäisen pytonin kanssa taistellut mies oli löytynyt kuolleena käärmeen vatsasta.

Look at the size of it!

Publié par Daily Mail sur mardi 3 octobre 2017