Onnenpyörä palaa televisioon – Jethro Rostedt ja Sara Sieppi juontavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuiseen Wheel of Fortune -menestysformaattiin perustuva visailuohjelma Onnenpyörä tekee paluun. Ensi keväänä TV5-kanavalla käynnistyvää visailua luotsaavat Jethro Rostedt ja Sara Sieppi.

– Mä olen niin otettu. Kirjaimellisesti. Muistan kirkkaana ne teini-iän päivät, kun koko perheen voimin katsottiin silmät pyöreinä Janne Porkkaa ja Onnenpyörää. Juontaminen yhdessä Sara Siepin kanssa tulee varmasti olemaan mahtavaa. Ostatko vokaalin vai laitatko pyörän pyörimään? Voi että, jännittää jo nyt, Jethro kommentoi.

– Toivottavasti tämä ohjelma kokoaa kaikenikäiset television katsojat ruudun ääreen viettämään rentoa iltaa hyväntuulisessa peliohjelmassa, jossa on pelkästään positiivista fiilistä, Sara Sieppi kertoo.

Ohjelmaan on kanavan mukaan hakenut jo yli tuhat kilpailijaa. Erityisesti nuorille aikuisille Onnenpyörä toi lapsuusmuistot mieleen. Ohjelmassa kilpailijoiden tulee arvuutella sanoja ja lauseita onnenpyörää pyörittämällä. Pisteillä voi ostaa vokaaleja ja arvuutella konsonantteja.