Suomalaislentäjän YouTube-videosta hitti – tällainen on lentäjän työpäivä

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Nettivideoilla on viime aikoina yleistynyt niin sanottujen My Day -videoiden tekeminen, sillä niissä ihmiset esittelevät tavallista arkipäiväänsä muille katsojille. Nyt suomalaisen lentäjän video on noussut YouTubessa hitiksi ja saanut tähän mennessä jo 183.000 katsojaa.

Videolla nähdään miten SAS-lentoyhtiölle työskentelevä Tapio-niminen lentäjä aloittelee työpäiväänsä Tukholman Arlandassa, josta hän lentää matkustajat ensin Sveitsin Zurichiin ja sieltä takaisin Arlandaan. Sen jälkeen vuorossa on vielä lento Arlandasta Helsinkiin ja takaisin.

– Tälläinen on aivan tavallinen työpäivä lentäjän arjessa, Tapio kirjoittaa videonsa yhteydessä.

Videon suosion ymmärtää hyvin, sillä se tarjoaa paitsi kulissien takaisen näkemyksen lentäjän työpäivään myös upeita maisemia sekä lentokoneen nousuja ja laskuja ohjaamosta käsin kuvattuna.

Uusimmat