Vesi kuhisi haita – nainen meni rohkeasti uimaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni surffaaja tai uimari voi meressä ollessaan pelätä sellaista hetkeä, jolloin joutuisi kohtaamaan hain. Nyt videolla nähdään nainen, joka on halunnut mennä uimaan haidan kanssa täysin omasta vapaasta tahdostaan.

Videolla nähdään miten vesi kuhisee erikokoisia haita. Rohkea nainen laskeutuu haiden keskelle veteen ja alkaa kellumaan vedessä haiden uidessa naisen alla ja ympärillä. Video on todella kutkuttavaa katseltavaa, koska nopealiikkeisten haiden voisi kuvitella hyökkäävän naisen kimppuun minä hetkenä hyvänsä.

Hurjapäille järjestetään retkiä, joissa he pääsevät häkin suojissa mereen haikalojen keskelle. Häkissä haiden piirittämänä oleminen on varmasti jo hyvin hurja kokemus, ja harva heistäkään uskaltautuisi veteen ilman metallikaltereiden tarjoamaa suojaa.