Heidi Klumin ex-mies pidätettiin – heilui tattipäissään festareilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksasta alun perin kotoisin oleva huippumalli Heidi Klum toimii yhtenä kykyjenetsintäkilpailu America’s Got Talent -ohjelman tuomareista. Nainen ilmoitti äsken viettävänsä sinkkupäiviä erottuaan taidekeräilijäpoikaystävästään, Vito Schnabelista.

Heidi Klum tiedotti erosta tällä viikolla. Nyt RaradOnline on saanut käsiinsä Nevadan poliisiviranomaisten asiakirjoja, joiden mukaan huippumallin pitkäaikainen kumppani Vito Schnabel on pidätetty huumausainerikoksesta syyskuun alussa. Mies oli nauttinut psilosybiinisieniä suositun Burning Man -festivaalin yhteydessä. Kaksikolla on ollut ongelmia suhteessaan jo vuosien ajan.

Amerikkalaistunut Heidi Klum seurusteli Vito Schnabelin kanssa kolme vuotta. 44-vuotias huippumalli vaikuttaa edelleen muodin parissa, ja hän julkaisi äskettäin oman vaatemallistonsa saksalaisen halpaketju Lidlin myyntiin. Edullinen vaatemallisto on hinnastaan huolimatta varsin tyylikäs.

Physical Therapy with 👑 Albert 👽

A post shared by Vito Schnabel Gallery (@vitoschnabelgallery) on