Wu-Tang -räppäri luo omaa kryptovaluuttaa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Wu-Tang Clanin riveistä tunnettu Ghostface Killah on tehnyt yllättävän aluevaltauksen. Mies on mukana perustamassa uutta kryptovaluutta-yritystä, Cream Capitalia. Cream Capital alkaa ensi kuusta lähtien myymään Cream Dividend -poletteja, jotka voi puolestaan vaihtaa Ether-kryptovaluuttaan.

Yhtiön tavoitteena on kerätä 30 miljoonaa dollaria digikolikon myynnillä. Cream Capitalin nimi tulee tietenkin Wu-Tang Clanin debyyttialbumin C.R.E.A.M. -kappaleesta. Pigeons and Planes -sivuston mukaan Cream on tosin tässä tapauksessa lyhenne sanoista Crypto rules everything around me, eikä Cash rules everything around me.

Ghostface Killah, oikealta nimeltään Dennis Coles, on yksi Cream Capitalin neljästä perustajasta. Hänen työnimikkeensä yhtiössä on Chief Branding Officer, mikä tarkoittaa että hän tulee kehittämään kryptovaluutan brändiä ja imagoa.