Ihmiset ihastuivat mainoksen merenneitokoiraan – kaikki luulivat aidoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Klarna julkaisi syyskuun lopussa uuden mainosvideon, joka kiinnitti monien huomion siinä esiintyvän koiran vuoksi. Ihmiset olivat ihastelleet videolla sukeltavaa koiraa, jonka turkki hulmuaa veden alla taianomaisesti.

Ihmiset olivat ihastuneet koiraan niin paljon, että yrityksen sähköposti oli alkanut tulvimaan koiraa koskevista kyselyistä. Mainoksen nähneet ihmiset halusivat samanlaisen koiran. Cosmopolitan-sivuston mukaan Klarna julkaisi myöhemmin lausunnon, jossa kerrottiin, että koira ei ole aito.

Yrityksen markkinointitiimi on ollut innoissaan siitä, että ihmiset ovat jakaneet videota. He halusivat luoda jonkin erikoisen olennon, joka ei ole oikea, minkä vuoksi he päätyivät animoimaan karvaisen otuksen, joka on kuin koiran ja Chewbaccan sekoitus.