Lisää nämä 5 sanaa Tinder-profiiliisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusien ihmisten tapaaminen ja ensikohtaaminen tapahtuvat nykyään todella usein jossakin sosiaalisen median palvelussa tai deittailusovelluksessa. Sen vuoksi onkin todella tärkeää, että itsestään pystyy antamaan hyvän vaikutelman tuntemattomalle henkilölle pelkän profiilikuvan ja lyhyen kuvaustekstin avulla.

Nyt eHarmony-deittailusivusto on selvittänyt mitä henkilöiden kuvauksessa tulee lukea, että profiili onnistuu luomaan mahdollisimman positiivisen ensivaikutelman potentiaaliseen kumppaniin. Naisten huomattiin paremmalla todennäköisyydellä kiinnostuvan miehestä jos hän oli kuvaillut itseään huomaavaiseksi, urheilulliseksi, spontaaniksi, ulospäin suuntautuneeksi ja optimistiseksi.

Miehet sen sijaan halusivat nähdä täysin toisenlaiset kuvaukset naisilla. He kiinnostuivat todennäköisemmin naisesta, jonka kuvauksessa oli sanat kunnianhimoinen, huomaavainen, suloinen, ajattelevainen ja ahkera.