Mies tasapainotteli koripallojen päällä – sitten tuli koiran vuoro

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit oppivat monia hauskoja temppuja kun niitä koulutetaan. Toisinaan ne oppivat asioita myös tarkkailemalla omistajiaan. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, joka näyttäisi olevan todiste siitä, että koirat oppivat myös katsomalla.

Unilad-sivuston julkaisemalla Facebook-videolla nähdään miten mies tekee todella näyttävän tasapainottelutempun kahden koripallon avulla. Mies nousee käsilläseisontaan koripallojen päälle ja levittää jalkansa spagaatti-asentoon. Miehen lemmikki seuraa tarkkaavaisena vieressä miehen tasapainoilua.

Videon hauskin osuus alkaa kuitenkin vasta silloin, kun mies lopettaa oman temppunsa tekemisen. Kun mies siirtyy palloista hieman kauemmaksi, pieni chihuahua siirtyy koripallojen luokse. Koira nousee vuorotellen koripallojen päälle ja esittelee omia tasapainottelutaitojaan.

Chihuahua Is The Master Of The Ball

What did I just watch 😂😂😂Christian Stoinev

Publié par UNILAD sur mardi 3 octobre 2017