Haluaako mies sitoutua? Nämä merkit paljastavat häntäheikin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Rakkaus on monimutkainen sekoitus tunteita, kemiaa ja tilanteita. Elämä etenee harvoin käsikirjoituksen mukaan, mutta tietyt asiat auttavat ymmärtämään erilaisia tilanteita paremmin. Kuten sen, miksi mies puhuu muuta ja tekee toista.

Moni nainen on ollut suhteessa, jossa miehen käytös on itsekästä ja välinpitämätöntä. Mies saattaa vakuutella neitokaiselle haluavansa vakavan suhteen tämän kanssaan, mutta ei kuitenkaan pane tikkua ristiin yhteisen hyvän eteen. Hän esimerkiksi lupaa ottaa yhteyttä, soittaa tai nähdä, mutta peruu aina viime hetkellä tai saattaa jopa kadota hetkeksi kokonaan.

Mies saattaa pitää naista lähellään jonkin tarpeen takia. Kuten seksin tai muun häntä hyödyttävän seikan takia. Se, onko hän kuitenkaan valmis suhteeseen, määrittyy yleensä tekojen kautta. Jos hän ei ole ollenkaan kiinnostunut fyysisestä koskettelusta, suhde on tuskin koskaan mahdollinen. Toisesta ihmisestä aidosti kiinnostunut henkilö tekee kaikkensa viettääkseen aikaansa hänen kanssaan. Silloin ei pysty pitämään näppejä erossa, YourTango muistuttaa.

Jos mies haluaa viettää aikaansa enemmän kaveriporukoissa kuin naisensa kanssa, pitää hän todennäköisesti ystäviensä seurasta enemmän. Kaikkien tulee viettää aikaansa myös kavereiden kanssa, mutta jos oma heila ei saa lainkaan huomiota, on kiinnostus tuskin kovin syvällisellä tasolla. Mikäli mies kaiken hyvän lisäksi välttelee yhteisestä tulevaisuudesta puhumista, ei hän ole täysillä suhteessa.